Menu Close

Voimaannu itsestäsi!

Tervetuloa viettämään kaksi päivää Rautalammilla Törmälän tilan ihanassa miljöössä. Näiden päivien aikana on lupa pysähtyä ja kohdata itsensä monin eri tavoin. Viikonlopun aikana teemme kehotietoisuus- ja hengitysharjoituksia, kirjoitamme ja nautimme luonnosta. 

Tiesitkö, että kehoomme varastoituu kaikki kokemamme, tunteet ja tuntemukset? Jos emme pääse kohtaamaan ja käsittelemään näitä tunteita, ne voivat kasvaa tiedostamattomiksi, elämää rajoittaviksi tavoiksi. Hyvä uutinen on se, että näitä tunteita on mahdollista työstää!

Viikonlopun aikana pääset työstämään tiedostamattomia rajoitteitasi erilaisin keinoin: käytämme apunamme tieteellisesti tutkittuun Buteyko-menetelmään perustuvia hengitysharjoituksia, tunteita vapauttavia kehotietoisuusharjoituksia ja ohjattua kirjoittamista.

Viikonlopun päätteeksi olet saanut:

– käsityksen omista tiedostamattomista rajoitteistasi
– tutkittuja hengitysharjoituksia hyvinvointisi edistämiseen
– työkaluja tutustua itseen ja tunteisiin
– paljon tekstiä itsestäsi ja tunteistasi
– ideoita siihen, kuinka voit työstää tekstejäsi edelleen
– rennon mielen hyvässä seurassa
… ja paljon muuta!

Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja tai -taitoja. Tapahtuma on suunniteltu niin, että kuka tahansa aiheesta kiinnostunut voi rohkeasti lähteä mukaan. Tarkoituksena on voimaantua, kohdata oma historia avoimin mielin, saada uutta näkökulmaa elettyyn elämään ja oppia keinoja, joilla voi itse kohottaa hyvinvointiaan.

Tule mukaan rentoon tapahtumaan sellaisena kuin olet.

Aika: 26. – 27.10.2019
Paikka: Loma- ja kurssikeskus Törmälä, Rautalampi
Hinta: 349 €/hlö (sis. alv 24 %)
Sis. kuljetuksen, ruoat ja majoituksen

Huom! Osallistujalla on oltava oma matkavakuutus.

Viikonloppukurssin järjestävät yhteistyössä LauluÄäniJooga Jenni Ruuth sekä Haarautuva Polku Oy. Kuljetuksesta vastaa Uuraisten Liikenne Ky.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Jenni RuuthTaru Hautanen
Puh. 040 563 0755 Puh. 045 219 6543
jenniruuth@gmail.com taru.hautanen@haarautuvapolku.fi