Valikko Sulje

Yrityksille

Irti arjesta kirjoittaen

Arki ja työelämän kiire sumentavat näkökenttämme. Kun päiviä suoritetaan tehtävä kerrallaan, on vaikea nähdä asioita oikeassa mittakaavassa. Siksi meidän kaikkien on hyvä toisinaan pysähtyä ja kohdata itsemme sekä ympärillämme olevat ihmiset avoimin mielin ja silmin. Silmät auki näemme enemmän.

Irti arjesta kirjoittaen -päivä tarjoaa hektistä työtä tekeville yksilöille ja ryhmille mahdollisuuden nousta arjen kohinan yläpuolelle. Ohjattuun kirjoittamiseen ja elämykselliseen miljööseen perustuvan päivän aikana hiljennytään, keskustellaan ja tietenkin kirjoitetaan. Kirjoittaminen on työkalu, joten emme takerru kielioppiasioihin.

Lue lisää

Luonnossa kirjoittaminen

Liian usein stressiä ja kiirettä vastaan taistellaan paiskimalla hommia kahta kovemmin. Mitäpä jos kiireen lisäämisen sijaan pysähtyisimme ammentamaan voimaa ympäriltämme ja itsestämme – eli luonnosta ja luovuudesta? Mitäpä jos ratkaisu hälyyn löytyisikin hiljaisuudesta?

Luonnossa kirjoittaminen -kurssi on rentoutumiselämys, joka perustuu luontokokemuksen ja itsestä sisältä kumpuavan luovuuden hyödyntämiselle. Kirjoittaminen on tärkeä työkalu kurssilla, mutta kielioppiasioihin emme takerru. Kurssi sopii hyvin tyky-päivän ohjelmaksi.

Lue lisää

Muutoksen kohtaaminen

Muutos on osa työelämää. Jotkin muutokset, kuten eläköityminen, ovat kuitenkin niin isoja, että niiden kohtaaminen voi tuntua hankalalta. Merkittävien muutosvaiheiden kohdalla onkin hyvä pysähtyä ja laittaa ajatukset sekä tunteet järjestykseen. Tunnepatoumat eivät ole koskaan hyväksi.

Muutoksen kohtaaminen kirjoittaen ja keskustellen -kurssi auttaa työelämän isojen muutosvaiheiden käsittelyssä. Kurssi mahdollistaa omien tunteiden esille tuomisen kirjoittamista työkaluna käyttäen – ilman kielioppiin takertumista. Kirjoittaminen ja ryhmäkeskustelut auttavat kurssilaisia kohtaamaan uuden tilanteen yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää

Tervetuloa nauttimaan kirjoittamisen voimasta kokeneen valmentajan ohjauksessa!